KVIAB i Katrineholm

KVIAB i Katrineholm

Kontakta oss »

Vi har specialiserat oss på att lösa industrin rengörings- och isoleringsbehov. När du behöver effektiv rengöring och rörisolering, till ett lågt pris, i Katrineholm; ring oss.

https://www.kviab.com/wp-content/uploads/2019/04/skorsten.jpg

Lång erfarenhet av teknisk isolering

Med mer än 10 års erfarenhet av teknisk isolering, ventilationsisolering och VVS-isolering kan vi hjälpa dig med det du behöver i Katrineholm.

Ventilationsisolering

Inomhus – rörskålsisolering, skyddar mot värme och kondens.
Utomhus – rörisolering, vi jobbar med Armaflex, som har goda brandskyddsegenskaper och som därför passar bra till isolering i offentliga byggnader och industrilokaler.

VVS-isolering i Katrineholm

Har du kanaler för tilluft, frånluft och/eller återluft i din industri i Katrineholm? God isolation gör att du inte förlora energi på vägen. För att förhindra kondens installerar vi lamellmatta för kondensisolering, vilket även isolerar mot både brand och värme.

Vill du ha en snygg finish kan vi även plåtisolering – vilket innebär att vi klär rören i plåt för att få en estetiskt tilltalande yta.

Ventilationsrengöring & kanalrensning

Vill du klara OVK-förordningen (Obligatorisk Ventilationskontroll)? Vi hjälper dig att rensa kanalerna och göra rent i ventilationen för bästa genomluftning.

Vi utför industriell skorstensrengöring

Rena industriskorstenar gör att du undvika soteld och skorstensbränder. När vi rengör din skorsten gör vi det på ett säkert och modernt sätt. Du slipper långa driftstopp, du får en kostnadseffektiv skorstensrengöring som tar betydligt mindre tid att utföra, vilket innebär mindre produktionsbortfall.