Om oss

KVIAB – specialister på ventilationsrengöring och rörisolering

KVIAB är ett företag som är specialiserat på att lösa komplicerade rengörings- och isoleringsbehov för industrin och fastigheter. Vi erbjuder effektiv rengöring och rörisolering, till ett lågt pris och med minimalt produktionsbortfall.

Revolutionerande metoder som är kostnadseffektiva

Vårt kunnande bygger på ett mångårigt hängivet arbete som har utvecklat oss och våra metoder på så vis att det har revolutionerat marknaden, vilket bidragit till att vi är bland de främsta i branschen. Vi har specialiserat oss på att göra det arbete som varken du eller våra konkurrenter klarar av på det mest kostnadseffektiva sättet. Vi letar ständigt efter nya och ännu mer prisvärda metoder för du ska vara trygg med att du vänder dig till den främsta leverantören som löser dina industribehov.

Minimera driftstopp med effektiv ventilationsrengöring och isolering av rör

Många av våra kunder ser oss som en av deras främsta leverantör, eftersom våra metoder bidrar till att driftstoppen minimeras och blir kortare jämfört med hur det var tidigare och som vi nämnde tidigare: till ett mycket bättre pris än andra leverantörer. Billigare blir det bara ifall du gör det själv!

Ventilationsrengöring, rörisolering & sotning av industriskorstenar i hela Sverige

Med utgångspunkt från Katrineholm servar vi hela Sverige från norr till söder, från väst till öst och vi brinner verkligen för att hjälpa dig med att nå det optimala resultatet vare sig det gäller sotning av stora, höga industriskorstenar, rengöring av komplicerade ventilationssystem eller isolering av krävande rör för både varma och kalla vätskor.