Brandtätning

Vi erbjuder trygg och säker brandtätning

Vi är det naturliga valet gällande brandtätning på ert projekt. Vi följer BBR (boverkets byggnads regler). Där en genomföring inte får försämra byggnadsdelen motståndskraft. Vi har kunskapen och erfarenheten att se till att upprätthålla byggnadsdelens brandklass. Vi brandtätar allt från kabelstegar till mindre springor.

Vi ser gärna att vi är med från start för att kunna få fram dom bästa lösningarna tillsammans med alla berörda på projektet. Allt från storlek på håltagningarna till centrering i genomföringarna. Genom tidigt deltagande från vår sida sparas det en massa tid och extra jobb i slutänden vilket genererar besparingar.

https://www.kviab.com/wp-content/uploads/2022/11/IMG_5225-1-scaled.jpg

Egenkontroller med Plain Trail för din trygghet

Idag jobbar vi med ett väldigt effektivt APP system Plain trail vilket innebär att du alltid kan känna dig trygg med våra tätningar. Med detta system så får du enkel kontroll på arbetet som utförts både med före och efter bilder och vilken produkt som är monterad. Detta innebär att du som beställare inte behöver komma ut för att kolla upp vårt arbete vilket genererar en stor tidsbesparing för er. När sista tätningen är utförd får du egenkontrollen på mejl. Kan det bli enklare? 

Produkter för brandtätning

För oss är det en självklarhet att jobba med produkter som har dom bästa miljöbedömningarna och svensktillverkade. Vi använder i största mån Protegas produkter som uppfyller våra krav och lite där till. Så ni som beställare kan känna er trygga med att vi monterar schyssta produkter både för miljön, montören och brukaren i fastigheten. För oss är det viktigt att produkterna även har en EPD klassnig, Enviromental Product Declaration för att säkerställa att vi alltid jobbar med klassade produkter för miljönskull.

https://www.kviab.com/wp-content/uploads/2023/01/brandtatning.webp